Спектакъл в понеделник

фев. 21, 14 • slider, ТанциNo CommentsRead More »

ART TEATAR_9801_Trite Portokala

За ученици от 1 до 7 клас

24 февруари, понеделник, 12:00

НАТФИЗ Кръстьо Сарафов, ул. Г.С.Раковски 108 А

Цена 5лв

Предварителна резервация и продажба на билети на телефон 089 543 7 8 22 (билети се продават и в деня на представлението във фоайето на НАТФИЗ – 1 час преди началото на спектакъла)

Понеделник на обяд е малко необичайно време за представления, но всички малки зретели, които не са на училища, могат да се възползват от поканата на Арт Театър и да посетят Любовта към трите портокала – комедия дел’арте по сценария на Карло Гоци.

Спектакълът представлява основна поредица от етюди, които са създадени от актьорите, а текста се ражда на базата на техни импровизации. Една история, в която най-важни са Приятелството, вкусът към приключението и шансът да откриеш Любовта, дори когато тя непохватно се блъска в стените, говори малко глуповато и носи инфантилна розова рокличка. Разбира се, има ги и изненадващите обрати на Фата Моргана (Съдбата), заложила капаните на любовта в трите мистериозни портокала. Но както се случва във всяка една приказка, макар и за пораснали деца, идва щастлив край.

Постановка и музикална картина – Камен Коев. Сценография и костюми – Марияна Коева.

Участват артистите: Милена Червенкова, Милена Перпелиева, Сузана Катаривас, Здравко Здравков, Димитър Чоканов, Гергана Гугова

 

 

 

 

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *