Пъстър уикенд в Bulgaria Mall

Puppet Show - March

всяка събота от 11:00 – латино танци

всяка събота от 16:00 – йога

всяка неделя от 11:00 и 16:00 – театър

бул. България 69

вход свободен

И през месец март екипът на Bulgaria Mall ще радва всички малки посетители и техните родители с богата програма от събития през всички уикенди.

От 1 март отново всяка събота  всички малчугани и техните родители са поканени на уроци по латино танци с Анджела от 11:00. Децата ще се научат да танцуват меренге, бачата, салса, а танцови инструктори и хитови латино песни ще забавляват малки и големи. По време на почивките публиката и малките участници ще имат възможност да се насладят на майсторството на професионалните латино танцьори, които ще танцуват за тях.

Другото съботно забавление за най-малките посетители са часовете по йога от 16:00, които се провеждат със сътрудничеството на йога център Метасенс (бул. България 98, в бизнес сграда Астра).

Всяка неделя от 11:00 и 16:00 часа пък хлапетата са поканени на забавни постановки от различни театрални трупи. Първите представления зя месеца са на 2 март – Малката Баба Марта на Илкова театър от 11:00 и Кучето, което не може да лае – на същата трупа от 16:00.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *