Пълнолуние

fool moon

28 февруари от 19:00, зала България, ул. Аксаков1

Цена 6лв

Билети на касата на зала България (тел.: 02 987  76 56, работно време: 09:00 – 20:00) и на ticketplus.bg

Пълнолуние е тазгодишното продължение на един от най-вълнуващите проекти на Фортисимо Фамилия. След като през първия сезон на програмата музиката и думите се срещнаха за епичния сблъсък LOVE STORY, този път те застават едно срещу друго, за да разберем кое от двете изкуства притежава по-силна магия.

Спектакълът Пълнолуние, който ще гледаме следващия петък, 28 февруари, обвива в мистерия някои от най-интересните актьори и изпълнители, както и емблематични композитори и драматурзи. Среща на сцената на зала България имат Менделсон и Шекспир, Чайковски и Едмон Ростан, представители на два свята, всеки от които богат, пъстър и пълен с тайни, които чакат да бъдат разкрити. По време на концерта ще чуем откъси от мюзикълите Фантомът от операта и Клетниците, като едни от най-впечатляващите представители на своя жанр, a оперната певица Вера Гиргинова ще и риалити звездата Ангел Ковачев ще опитат да ни докажат, че класическият и модерен тип музика могат да бъдат едно цяло.

Актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева ще ни вземат на пътешествие измежду редовете на фантастични класически пиеси, а Максим Ешкенази отново ще дирижира оркестъра на Софийска Филхармония.

 

 

 

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *