Приказен концерт

fairy-pillow-concert

Следващият Приказен концерт на възглавници ни очаква на 12 януари, неделя в Съюз на архитектите (ул. Кракра 11).

Всички красиви приказки започват с нежната музика на феите. Зад техните вълшебни думи са скрити хиляди невидими дворци и безкрайни зелени гори, причудливи усмивки и магически звуци. Всички весели години започват с едно малко приключение. Няма как, ще трябва да разкрием доброто си сърце и да победим силите на мрака в един Приказен концерт на възглавници в замъка на архитектите.

Феите, с които разполагаме, нямат вълшебни пръчици и сребърни крилца. На тяхно място те притежават почти неизчерпаем арсенал от мустаци и пенснета, счупени моливи и разстроени прически. Те обичат да прелитат от студените баварски гори до слънчева Арабия още преди да обядват. Малкият пясъчен човек е много строг и не обича закъснения. А и Пепеляшка винаги организира нещо с цар Берендей и Шехерезада. Очаква се специалното участие на разсеяната музикална муза Зузи. Темпото и нотите на музикантите са в хиляди сигурни ръце и един комин, зад който има тържествено обещание: Със сребрист маркер към послушание!. Предстои ни да усетим юридическата тежест на този документ.

ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ:

Цветина Панайотова, цигулка

Франческа Формизано, виолончело

Марина Симеонова, пиано

Симона Ковачева в ролята на вълшебница-разказвач

МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА

Приказни истории от Спящата красавица, Хензел и Гретел, Сън в лятна нощ, Шехеразада, Пепеляшка, композирани от Чайковски, Прокофиев, Яначек, Менделсон, Хумпердинк и Римски-Корсаков.

За да присъствате на Приказен концерт на възглавници Ви е необходима предварителна резервация, която можете да направите тук или чрез имейл на tickets@modo.bg.

Закупуването на билетите ще е в деня на концерта на ул. Кракра 11. 

Билетите са с цени: родител – 20лв, дете – 5лв, максимална цена за семейство – 35лв

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *