Живи приказки

jivi prikazki

За деца на възраст от 7 до 10 години

4 февруари, вторник, 18:00, Къщата за четящи хлапета (ул. арх. Йордан Миланов 4)

въпроси и допълнителна информация на mail@prikazkabezkrai.com

През февруари в детски център Къщата за четящи хлапета отваря врати сугестопедично студио за деца Жива приказка – двумесечно приключение, по време на което участниците преминават през страната на приказките и оживяват любими литературни произведения. В студиото всеки малък пътешественик ще има шанса да бъде автор на нови жанрове, актьор в театъра Страната на Приказките, аниматор на приказки, композитор и художник на книги.

Иначе казано, в основата на студиото е обучение чрез преживяване. Изживяването на всяко едно произведение носи обич към литературата и процеса на четене, която е една от целите на заниманието. Уменията, които децата развиват по време на студиото, ще им донесат нов поглед към ученето – във вид на игра. Благодарение на сугестопедията и ролите, в които всеки от пътешествениците ще премине, децата ще получат разбиране за уменията, които притежават и увереност в собствените възможности.

Студиото изисква ежеседмично посещение, т.е. обучението е цялостно и последователно. Подходящата възраст на децата е между 7 и 10 години, като честящите 6-годишни пътешественици също ще бадат посрещнати с радост. Времетраене: 9 седмици (два месеца) веднъж в седмицата по 1 час и 30 минути.

 

 

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *