Виртуозен Концерт на възглавници

virtuoso-pillow-programata

За за бебета и деца от 0 до 11-12 години

26 януари 2014 (неделя), 11:00 и 17:00

Съюз на архитектите, Кракра 11, зала №2

Предварителна резервация може да направите тук или чрез имейл на tickets@modo.bg.

Закупуването на билетите ще е в деня на концерта. Цени: възрастен – 20лв, дете – 5лв, максимална цена за семейство – 35лв.

Децата не спират да подскачат, когато слушат виртуозни пиеси. Те усещат енергията на музикантите, бързите фрази, ритъма, движението на инструментите, еуфорията на аплодисментите. Всеки следващ музикант започва да свири нещо още по-интересно и невероятно. Но кой ще спечели сърцето на публиката завинаги? Предстои ни да разберем това лв един Виртуозен концерт на възглавници на 26 януари в Залата на архитектите.

Всичко започва в 10:00 сутринта с една много полезна и напълно безплатна работилница за възглавници. Концертът е от 11:00, а после всичко се повтаря: безплатна работилница за възглавници от 16:00 и концерт от 17:00. Бъдете точни, виртуозите са много нетърпеливи изпълнители.

Кларинетът ще се справи с Почит към Де Файя от Бела Ковач, а тромпетът с Концертно скерцо от Едуард Абрамян. Флейтата разполага със сериозен афро-бразилски репертоар: Tico-Tico no Fubá от Зекиня Де Абреу и Five Foot Two, Eyes of Blue от Рей Хендерсон. Саксофонът се включва с небезизвестния Cantaloupe Island на Хърби Хенкок. Пианото отново има предразсъдъци, защото не е сигурно в аристократичната същност на този виртуозен дуел, но все пак ще участва с Кампанела от Ференц Лист. Фаготът винаги изпълнява Каприз от Панчо Владигеров, а виолончелото има ново тайно оръжие: Вариации на една струна по тема от Росини на Николо Паганини.

Изпълнители: 

Яна Дончева, флейта и саксофон

Явор Добрев, кларинет

Мартин Стоянов, фагот

Ян Дунев, тромпет

Франческа Формизано, виолончело

Мариета Койнарска, пиано

Венета Нейнска, пиано

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *